Hoti: Jemi në rrezik nga vala e dytë, na ndihmoni që mos ta mbyllim ekonominë siç ka ndodhur para 3 muajve

Kryeministri i Kosovës ka dalur në konferencë për media, pas takimit të komitetit të vlerësimit dhe koordinimit të situatës së pandemisë COVID-19.

Hoti tha se jeta e qytetarëve është mbi të gjitha, është prioriteti i parë. Klinika Infektive është e stërmbushur, nuk ka më vend.5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *