Nëse sëm.ureni, mos pranoni të shtroheni dhe të intuboheni nëpër spitale. Ja kurat që shërojnë virusin

Mjeku italian Stefano Montanari, i cili njihet për qëndrimet e tij kundër vaksinës së covid-19 bën thirrje që pacientët e sëmurë me koronavirus mos shtrohen në spital.

Sot ai ka një këshillë për cilindo, sidomos për ata që ende nuk janë infektuar me COVID-19. Në një prononcim për mediat I thirrur në një emision televiziv Montanari 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *