Pas ak.uzave mbi Thaçin dhe Veselin, Zeka: Në listën e nëntë personave të tjerë, janë?…

Ish deputeti, gazetari dhe opi.nionisti, Milaim Zeka ka thënë se pas akuzave mbi Presidentin Hashim Thaçi dhe Kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli të bëra nga Gj.ykata Spec.iale në listën e nëntë personave tjerë ka emra shumë të fuq.ishëm të skenës politike.

“Lista është shumë ser.ioze. Do të go.ditet shumë r.ëndë skena politike. Janë njerëz të pro.filit të lartë – tre personalitete nga Drenica, nga të gjitha pjesët e Kosovës. Bashkë me këta 11 veta vijnë… Janë 3 aktak.uza. Bashkë me Thaçin dhe Veselin janë edhe nëntë të tjerë dhe pas kësaj janë edhe dy aktak.uza”, është shprehur Zeka në Klan Kosova. 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *