Termeti e shk.und, por ai fle gjumë të th.ell dhe nuk di asgjë cfarë ka ndodhur por pasataj.. VIDEO

Videoja e mëposhtme tregon se si një qytetar nuk është tun.dur nga tër meti që e ka zënë teksa flinte gjumë. Pavarësisht se pallati shkundet dhe nga tavani fillojnë të bien copëza muri, ‘gjumashi’ nuk e prish fare terezinë. Ai vazhdon të flejë i qetë pa e ditur se rreth tij mund të jetë duke u she’mbur gjithçka. 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *