Vjosa Osmani presidente? Kryeparlamentares i vjen një porosi se si të vep.rojë më tutje

Sefedin Krasniqi, bashkëpunëtor i ngushtë i kolonelit Ahmet Krasniqi, ka ana.lizuar situatën e fundit në Lidhjen Demokratike të Kosovës, pas shka.rkimit të Vjosa Osmanit. Ai ka thënë se Osmani “bëri zhu.rmë” pas shkar.kimit nga Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së, pasi sipas tij. 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Pas ngritjes së aktak.uzës nga Gj.ykata Spe.ciale ndaj Hashim Thaçit, p.osti i presidentit i takon asaj me au.tomatizëm. Krasniqi ka thënë se për këtë Osmani po te.nton të kthehet sërish në Kryesi të LDK-së dhe të “th.yejë ak.ullin me Isa Mustafën” .Ai ka theksuar se Osmani nuk do të gjen.det në listën e LDK-së në zgj.edhjet e reja pa.rlamentare, por ka po.rositur të njëjtën që të bisedojë me Mustafën për çar.jen që ka ndodhur në mes të saj dhe partisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *