Qeveria Italiane publikon rreg.ullat për Mërgimtarët që duan të Udhëtojnë drejt Vendlindjes

Dekreti i qeverisë italiane lë në fuqi kufizimet e udhëtimeve deri më datën 31 korrik 2020. Për të gjithë atë kategori qytetarësh shqiptarë, që sipas dekretit lejohen të udhëtojnë drejt Shqipërisë (qytetarët e pajisur me leje qëndrimi dhe rezidente në Itali) të cilët mund të kryejnë udhëtime për arsye personale, drejt Shqipërisë apo Italisë duhet të kenë parasysh se:Pasagjerët duhet të mbajnë distancën prej 1.5 metër në aeroport;
Aeroporti do të vendosë një pikë të automatizuar ku pasagjerët mund të blejnë maska hape pam.jen mëposhtë dhe shikoje të plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *