Zoti i bekoft/ Fotot e ëmbla, këta janë fëmijët e e Elvis Naçit

Hoxhë Elvis Naçi jo rrallë herë bënë paraqitje të ndryshme në publik, ku dhe mbanë ligjërata të ndryshme rreth asaj se si të jemi praktikues sa më të mirë të fesë islame.
Naçi, është i martuar dhe është baba i tre fëmijëve, pas të cilëve duket të jetë shumë i përkushtuar.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi të familjes Naçi, të realizuara ndërkohë. 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *