Ish-ag.jenti i SHIK-ut al.armon: Rreziku që Kosovës po i kanoset në di.alogun me Serbinë, publikon emrat e dy liderëve…

Dilogu me Serbinë mund të përf.undoj brenda këtij viti. Të paktën kështu ka thënë në një ko.nferencë për me.dia këtë javë, presidenti i vendit Hashim Thaçi.
Mirëpo, nga di.alogu me Serbinë, Kosovës po i shf.aqet një rrezik i madh. Kështu po a.larmon ish-epr.ori i lartë i UÇK-së dhe ish-agj.enti i SHIK-ut, Naim Miftari. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *