Osman Musliu ‘deshifron’ pishpirikat islamofob shqipëtar, Arbana, Visari…

Islamofobia në Kosovë nuk është vetëm një fríkë arbitrare, informim jo i duhur mbi muslimanët, më shumë ngjanë në një industri antímuslimane, një rrjet i mirëorganizuar në mes indívidëve, deklaratat e të cilëve duken të kordinuara, çdo muaj, njëri del me ndonjë deklaratë apo shkrim.
Disa dalin e na i dje gun xhamiat ndërsa Arbana Xharra, si zakonisht del dhe kundërshton ndërtimin e xhamisë si dhe konteston autentícitetin dhe antíkitetin e xhamisë së djegur. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *