Hashim Thaçi: ‘Kurr nuk e kam kuptu se pse Albin Kurti i urren kaq shumë shqipëtarët?

“Unë prej 22 vit.esh në këtë pe.riudhë kohe jam b.allaf.aquar me fushë-be.teja me p.olicinë e Serbisë dhe ne fushë-be.teja di.plomatike në vende të ndryshme të botës.

Kam pasur përgjegjësitë e mia kushtetuese e ligjore. Është pa.radoksale që të mb.yllet kufiri me Shqipërinë dhe të hapet gjithçka në ra.port me Serbinë dhe të f.utet gjithkush nga aty. 5 seconda pasi te keni hapur marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *