Deputetja 22 vjecare e “suksesshme”: 200 mijë EURO shtëpi dhe fabrikë “milionëshe” në pronësi të saj

Ajo është deputetja më e re në Kuvendin e Kosovës. Edhe pse vetëm 22 vjeçare, Fjolla Ujkani ka arritur të bëhet deputete e Kuvendit të Kosovës.
Ajo në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar pasurin e saj, si dhe të ardhurat mujore.
Familja e saj ka të trashëguar një tokë me vlerë të 90 mijë eurove, ndërkaq shtëpia e tyre ka vlerë prej 100 mijë eurove. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published.