Angelina Jolie-Çfarë më mësoi jeta

Rrëfehet Angelina Jolie për jetën e saj dhe mësimet që ka nxjerrë ajo nga jeta…

Asgjë nuk do të kishte kuptim nëse nuk e jeton një jetë në dobi të të tjerëve-

Me të vërtetë ia vlen të shikohet.(me titra shqip)