Si të zgjedhni partnerin e duhur gjatë pandemisë?

Kjo është një kohë e shkëlqyeshme për të përdorur aplikacione dhe data virtuale, thonë ndërmjetësit për çiftet.
Emma Vernon, një ndërmjetëse për lidhjen e çifteve.

“Ju duhet ta dini statusin tuaj Covid-19 dhe statusin e personit me të cilin po dilni,” tha Vernon, e cila këshillon të jeni të sinqertë me partnerin tuaj të mundshëm.
Vernon gjithashtu shton se është në rregull të largoheni nëse personi tjetër nuk respekton kufijtë tuaj që keni vendosur më parë. Do të vini re se sa personi tjetër i përmbahet kufijve në situata kur ai përpiqet t’ju puthë, dhe ju më parë keni rënë dakord që të përmbaheni në një distancë fizike prej dy metrash.
Nëse e dini se çfarë doni, do ta keni më të lehtë të dalloni dikë që nuk është brenda atyre kornizave, thotë Vernon./ Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!