Ti je përgjegjës për jetën tënde-Oprah Winfrey

Gazetarja e njohur Amerikane flet për rëndësine e te njohurit te pergjegjësise së vetvetes, dhe se si nuk duhet pritur nga askush per ndryshimin e fatit tone pos nga vetja jonë.

‘Pranoje këtë moment për atë që është. Haroje të kaluarën, merr përgjegjësi, dhe vazhdo përpara’/klikoni marketingun.