Vendi i punës 20 mijë euro, e punëtorë askund. Pse ndodh kjo?

Në Tokoroa të Zelandës së Re, vendi i punës së mjekut paguhet 20 mijë Euro në muaj, pa punë gjatë natës, e as në fundjavë, qira të vogël, katër ditë pune, 12 javë pushim në vit.

Do mendonit se mjekët nga gjithë bota do vraponin për të konkurruar, por jo. Si duket largësia e fshatit nga qytetet e mëdha ka kontribuar në mungesë të interesimit për studentët e mjekësisë nga ato zona. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!