Sonte po kallet e gjithë Serbia, Vuçiçi pritet ta pranon Kosovën, shikoni se çfar po ndodhë në këto momente në mes të Beogradit

Sot, gjatë një konference në Serbi, Aleksandar Vuçiç ka deklaruar se Jam kundër konfliktit të ngrirë me Kosovën, duam kompromis me shqiptarët. Deklarate kjo e cila ka ngritur ne kembe gjithe Serbine. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive
Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, deklaroi sot se po bëjnë përpjekje për të arritur një kompromis me shqiptarët.
Vuçiç në një prononcim për mediat vendase ka komentuar fazën e tretë të dialogut me Kosovën dhe përfaqësuesit e Konventës Kombëtare për Bashkimin Evropian, konventë kjo që bashkon rreth 700 organizata të shoqërisë civile, ai tha se është kundër konfliktit të ngrirë.
Kreu i shtetit serb nënvizoi se “gjëja më e rëndësishme është ruajtja e paqes dhe stabilitetit në rajon”, duke sjellë në vëmendje konfliktin e fundit azero-armen. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive
“Unë jam kundër ruajtjes së konfliktit të ngrirë dhe ne po përpiqemi të bëjmë një kompromis me shqiptarët.Rasti i Armenisë dhe Azerbajxhanit na ka treguar se sa të rrezikshme janë të ashtuquajturat konflikte të ngrira. Sepse një ditë, gjithçka që është e ngrirë do të shkrihet nga dikush”, ka thënë Vuçiç. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive